Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-02@22:47:58 GMT

۴ گسل فعال در استان فارس شناسایی شد

تاریخ انتشار: ۵ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۹۰۲۰۰

۴ گسل فعال در استان فارس شناسایی شد

گروه استان‌ها_ مدیرکل مدیریت بحران استانداری فارس با اشاره به ۴ گسل فعال در استان گفت: گسل کره بس از خانه زنیان تا غرب فیروزآباد، گسل سبزپوشان شیراز، گسل کازرون و گسل سروستان شهرستان‌های اطراف را در معرض خطر قرار می‌دهد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز ، رحیم آزادی صبح امروز در نشست خبری به مناسبت روز ملی ایمنی و مقابله‌ها با زلزله اظهار داشت: در چند سال اخیر از سال 98 تاکنون شاهد رخدادهای فراوان در سطح استان و کشور بودیم که این رخدادها از جمله سیل، زلزله، آتش‌سوزی، فرونشست زمین، آفت‌های کشاورزی و سرمازدگی سبب آسیب و ضرر بخشی از مردم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه در 3 سال گذشته 2 هزار رخداد طبیعی در استان داشتیم که منجر به اعلام 100 اخطاریه شده است، گفت: بیشترین خسارت در سیل، زلزله و آتش‌سوزی‌ها است که باید برای کاهش خسارت پیشگیری، آمادگی، مقابله و بازسازی برنامه‌ریزی داشته باشیم.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری فارس با بیان اینکه برنامه‌هایی برای گرامیداشت این روز برنامه‌ریزی شده که شامل مانورهای طبیعی و دوره‌های آموزشی است، افزود: در هر بحران و حادثه‌ای که پیش می‌آید دولت، دستگاه‌های اجرایی و مردم باید با هم همکاری کنند.

وی با اشاره به مشکلات خدمات‌رسانی در زمان بحران افزود: تداخل کاری و عدم هماهنگی دستگاه‌ها حتی کمک مردم بدون هماهنگی سبب مشکل در خدمات‌رسانی می‌شود که برای این منظور دوره‌های آموزشی در نظر گرفته شده است.

آزادی با بیان اینکه بیمه شدن تجهیزات دستگاه‌های دولتی و سرمایه‌های مردم از مهم‌ترین اقداماتی است که باید انجام شود، بیان کرد: از 98 تاکنون به ترتیب 222 زلزله بیش از 3 ریشتر، 151 زلزله بیش از 3 ریشتر و 53 زلزله بیش از 3 ریشتر در استان رخ داده است‌.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری فارس با بیان اینکه تمام روستاها و نقاط آسیب‌پذیر استان شناسایی شده است، گفت: در بحث زلزله شهرستان‌های رستم، ممسنی، کازرون، فراشنبد، شیراز، کوهچنار، فیروزآباد قیروزکارزین و شهرستان‌های جنوبی مانند لارستان، خنج، مهر، لامرد و گراش در وضعیت پرخطر هستند.

آزادی با بیان اینکه تقسیم‌بندی دیگر شهرستان‌ها به وضعیت خطر و کم خطر است، بیان کرد: به صورت کلی 4 گسل فعال و خطرناک در استان فارس شامل گسل کره بس از خانه زنیان تا غرب فیروزآباد، گسل سبزپوشان شیراز، گسل کازرون و گسل سروستان وجود دارد که شهرستان‌های اطراف را در معرض خطر قرار می‌دهد.

وی با بیان اینکه هر سال اعتباراتی برای پیشگیری و مقابله با حوادث در نظر گرفته می‌شود، افزود: اعتبارات قبلاً در اختیار مدیریت بحران استان قرار می‌گرفت اما در حال حاضر اعتبارات در اختیار دستگاه‌ها قرار می‌گیرد تا در موقع ضرورت خود وارد عمل شوند و ما هم نظارت می‌کنیم تا اعتبارات در جای خود هزینه شود.

تراکم پایین جمعیتی عامل خسارت کم زلزله خشت؛ امکان تحریک شدن گسل کازرون وجود دارد خطری بدتر از سیل 98 در انتظار ‌شیرازی‌ها/ 250 هکتار از اراضی شمال‌غرب شیراز‌ در مسیر گسل ‌قرار دارد گسل کشف‌رود عامل زلزله 5.2ریشتری قوچان/ مردم مراقب پس‌لرزه‌ها باشند



آزادی با اشاره به کمک‌های داوطلبانه مردم در حوادث و مشکلاتی که برای آنها ایجاد می‌شود، گفت: در گذشته خلا قانونی برای کمک و بیمه داوطلبان وجود داشت که این خلا رفع شده و داوطلبان هم بیمه می‌شوند و هم مستمری به خانواده آنها تعلق می‌گیرد.

انتهای پیام/424/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مدیریت بحران استان شهرستان ها دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۹۰۲۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی بیش از ۸۰۰ نوع نیت برای وقف

به گزارش حوزه استان های خبرگزاری تقریب، حجت‌الاسلام والمسلمین سید عباس مسعودی  اظهار کرد: در جریان ترویج فرهنگ وقف یکی از راهکارهای موثر اطلاع مردم از برکات وقف است؛ متأسفانه این کار طی سال‌های طولانی انجام نشده و مردم فقط موقوفات را دیدند و اینکه از آنها درست استفاده نشده و یا توسط افراد دیگر تصرف شده و اوقاف کاری انجام نمی‌دهد.

وی یادآور شد: با این روش جدیدی که در پیش گرفته شده حرکت ارزشمند و بزرگی برای احیای وقف شکل گرفته که موجب افزایش توانایی وقف در حوزه اقتصادی (اقتصاد نوین) و افزایش میزان اعتماد مردم به وقف و بهره‌مندی بیشتر آنها از برکات وقف شده است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه هرمزگان تصریح کرد: با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین خاموشی در سازمان اوقاف جریان وقف کاملاً متحول شده و به سمت بهره‌وری و استفاده بهینه و خدمت بیشتر به جامعه رفته است. 

حجت‌الاسلام مسعودی با تأکید بر لزوم اطلاع‌رسانی فرهنگ وقف برای مردم و مسئولان ادامه داد: اهتمام همه پرسنل در اوقاف این است که اجازه ندهیم حتی ذره‌ای از حقوق وقف در جایی ضایع شود. 

وی بیان کرد: ترویج فرهنگ وقف باعث افزایش وقف جدید می‌شود، در گذشته میزان وقف‌های نوین کمتر بود؛ امروزه اما وضعیت تغییر کرده و شاهد افزایش میزان وقف به ویژه وقف جدید هستیم چون مردم بر این باور هستند آنچه را وقف کردند، به حقیقت نیت عمل می‌شود.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه هرمزگان با انتقاد از تعرض برخی دستگاه‌های دولتی به موقوفات عنوان کرد: مسئولان متأسفانه با فرهنگ وقف آشنا نیستند و چون اطلاع ندارند، در قبال وقف و موقوفات احساس مسئولیت نمی‌کنند؛ خیلی مواقع به املاک موقوفات دست‌درازی و آن را از حیز انتفاع خارج می‌کنند. 

حجت‌الاسلام والمسلمین مسعودی افزود: مردم به صورت ملموس برکات وقف را حس نمی‌کنند ولی اگر به آنها گفته شود با رغبت سراغ وقف می‌آیند.


مدیرکل اوقاف و امور خیریه هرمزگان با بیان این که بیش از ۸۰۰ نوع نیت وقف شناسایی و ثبت شده اضافه کرد: کمک به تحصیل دانش آموزان و دانشجویان بی بضاعت و کم بضاعت، کمک به خانواده های بی سرپرست و بدسرپرست، تأمین هزینه دارو و درمان خانواده‌های نیازمند، فعالیت مجموعه‌های خیریه، فعالیت مجموعه‌های جهادی با وقف زمان افراد از جمله برکات وقف است.

حجت‌الاسلام والمسلمین مسعودی بیان کرد از برکت وقف بیمارستان‌ها و مراکز درمانی زیادی در سراسر کشور داریم که به مردم خدمت می‌کنند؛ به برکت وقف هزینه‌های دارو و درمان، تهیه جهیزیه و اسکان زوج‌های جوان فراهم شده است.

وی اظهار کرد: به برکت موسسات و شرکت‌های دانش بنیان بسیاری از موقوفاتی که بلااستفاده بود وارد چرخه سرمایه‌گذاری شدند؛ آنها به کمک مراکز دانش بنیان آمده و موقوفات را رونق دادند. 

مدیرکل اوقاف و امور خیریه هرمزگان گفت: تلفیق شرکت‌های دانش‌بنیان و وقف باعث شده که نخبگان دیگر به فکر مهاجرت نباشند؛ حتی تحریم‌ها به واسطه همین کار خنثی شده است. 

حجت‌الاسلام والمسلمین مسعودی تصریح کرد: یکی از نکاتی که باید در بقاع متبرکه مدنظر داشته باشیم، تهیه و تأمین منابع درآمدی است؛ موقوفات تا زمانی که منبع درآمد پایداری نداشته باشند، نمی‌توانند به مراکز و قطب فرهنگی و اجتماعی تبدیل شوند‌. 

وی با بیان اینکه بقاع متبرکه هزینه‌های کلانی دارند، گفت: باید برای بقاع متبرکه برنامه‌ریزی کرد و برای این کار هم باید هیأت امنای متخصص داشت.


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تشکل‌های دانشجویی در شناسایی مسائل و اعتباربخشی سیاست‌ها کمک کنند
  • شناسایی فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیارد تومانی از یک دلال پتروشیمی در فارس
  • راز قتل پیرزن ۸۲ ساله در فارس برملا شد
  • تاکید رئیس جمهور بر فعال شدن پروژه منوریل قم
  • شناسایی بیش از ۸۰۰ نوع نیت برای وقف
  • برملا شدن راز قتل پیرزن ۸۲ ساله در آباده
  • این پهپاد به کنترل ترافیک در شیراز کمک می کند ؛ روش شناسایی خودروهای متخلف | ویدئو
  • «بمب‌های شهری» را برای کاهش ریسک زلزله شناسایی کنیم
  • هویت ۸ شهید در استان فارس شناسایی شد
  • رویداد جامعه‌پرداز برای شناسایی و ارتباط گیری با کنشگران حوزه خانواده